Signmaker
gezocht

Allround (junior) Signmaker

Wij zijn een Sibon erkend signbedrijf met een klein, hecht team van ervaren specialisten. Al meer dan 35 jaar geleden werd de basis gelegd voor het bedrijf dat tegenwoordig als Van Bergen Reclame in zijn vakgebied een vertrouwde en bekende naam is geworden.  Er wordt binnen ons bedrijf zelfstandig, maar zeker ook gezamenlijk hard gewerkt aan allerhande reclame uitingen.

Van Bergen Reclame zoekt…

Een collega die ons enthousiaste team wil versterken in de functie: Allround (junior) signmaker. Je werkzaamheden bestaan uit carwrapping, (vracht)autobelettering, binnen- en buitenreclame etc. Deze werkzaamheden worden voor een deel in onze eigen werkplaats uitgevoerd, maar ook montage op locatie bij klanten behoort tot je takenpakket.

Waar beschik jij over?

 • Opleiding Signmaker op MBO-niveau 3 of ervaring in de signbranche;
 • Een uitstekend technisch inzicht;
 • Gemotiveerde en proactieve houding;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • In het bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende, veelzijdige baan met veel uitdaging. Het salaris is passend bij de functie, opleiding en ervaring, conform CAO signbedrijven. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid in het volgen van cursussen en trainingen om de kneepjes van het vak te leren.

Ben jij toe aan een nieuwe of eerste uitdaging en is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan snel contact op: 0165-302258. Of mail naar ben@vanbergenreclame.nl

 • van Bergen Reclame

  van Bergen Reclame

  van Bergen reclame is een Sibon erkend signbedrijf met een enthousiast team van ervaren medewerkers. Al meer dan 30 jaar geleden werd de basis gelegd voor het bedrijf.

  Lees meer
 • Altijd een oplossing op maat

  Altijd een oplossing op maat

  Welkom bij van Bergen reclame. Wij maken uw bedrijf of boodschap zichtbaar met opvallende én effectieve binnen- en buitenreclame.

  Lees meer

Wij werken aan jouw zichtbaarheid!

Laat je inspireren