Zichtbaar
Het verschil

Over van Bergen Reclame

van Bergen reclame is een Sibon erkend signbedrijf met een enthousiast team van ervaren medewerkers. Al meer dan 30 jaar geleden werd de basis gelegd voor het bedrijf dat tegenwoordig als Van Bergen Reclame in zijn vakgebied een vertrouwde en bekende naam is geworden.

Flexibel team van specialisten

Wij werken met een klein team van specialisten. Zij beheersen alle disciplines van het vak. De kleinschaligheid van het bedrijf biedt de klant het voordeel van korte communicatielijnen. flexibiliteit en snelheid, staan voorop. Een soepele inplanning, een snelle uitvoering van de opdracht en verrassend creatieve resultaten zijn er het gevolg van. Kortom: Van Bergen maakt reclame die verkóópt.

Wij zien een kennismaking als een uitdaging!

Om onze kwaliteiten te bewijzen laten we ons graag door u uitdagen. Voor een nadere kennismaking bent u natuurlijk van harte welkom op ons bedrijf. Maar we komen ook graag naar u toe. Geheel vrijblijvend uiteraard. In een persoonlijk gesprek kunnen we u onze ideeën en voorstellen presenteren, zodat de door ons reeds gerealiseerde reclameproducten doorslaggevend zullen zijn om Van Bergen Reclame ook voor úw bedrijf in te schakelen.

 • van Bergen Reclame

  van Bergen Reclame

  van Bergen reclame is een Sibon erkend signbedrijf met een enthousiast team van ervaren medewerkers. Al meer dan 30 jaar geleden werd de basis gelegd voor het bedrijf.

  Lees meer
 • Altijd een oplossing op maat

  Altijd een oplossing op maat

  Welkom bij van Bergen reclame. Wij maken uw bedrijf of boodschap zichtbaar met opvallende én effectieve binnen- en buitenreclame.

  Lees meer

Wij werken aan jouw zichtbaarheid!

Laat je inspireren